МЕДРАКС е иновативна платформа, помагаща на пациентите да разгледат и изберат специалист от регистрираните профили, да резервират преглед или да зададат въпрос онлайн. МЕДРАКС Ви помага да преглеждате и консултирате повече пациенти в удобно за тях време и на предпочитаното от тях място, да спестяват време от телефонни разговори, да изграждат онлайн репутацията си чрез маркетинг, осигурен от МЕДРАКС. 

Какво предлага МЕДРАКС?

С МЕДРАКС може да консултарате повече пациенти онлайн, в удобно за Вас време и място, да увеличите доходността и да намалите разходите. Mоже да се погрижите за Вашите пациенти онлайн – с видео връзка или обмяна на съобщения, документи, дори да сте на другия край на Света или в удобството на собственият Ви дом.

МЕДРАКС има маркетингови предложения, които може да използвате, за да доизградите Вашият онлайн профил, както в платформата, така и на Вашият собствен уебсайт или профил в социалните медии.

Въвеждате Вашият график със свободни часове и пациентите могат за резервират час. Ако се наложи да отсъствате, лесно и бързо може да уведомите записаните пациенти с натискане на 1 бутон.

С платформата на МЕДРАКС имате онлайн достъп до графика си – от компютър или мобилен телефон. Може да редактирате, записвате, отказвате часове в календара, при необходимост и в реално време.

Всеки профил на пациент съдържа име, и-мейл, телефон и може да има до 5 резервации едновременно, за да се избегнат злонамерени действия. Ако пациент не се яви на резервиран преглед, може да маркирате с „Неявил се“. 

Пациентите получават напомняния, вклюително 1 ден преди прегледа за наближаващия записан час при Вас по e-mail и чрез съобщение през платформата. Със съобщение и e-mail уведомяваме пациентите и Вас, в случай че някоя от двете страни откаже резервиран час за преглед в рамките на следващите 24 часа.